bogføring i e-conomic

Som tidligere ansat og med mange års daglig erfaring med e-conomic er jeg ekspert i at bruge programmets mange funktioner og få det mest optimale ud af de mange bogføringsmuligheder i e-conomic.

Så overlad trygt bogføringen til e-conXperten. Du får overblik over regnskabet og kan i stedet bruge tiden på din forretning og det du virkelig brænder for.

Uanset om du foretrækker en daglig, ugentlig eller månedlig opdatering, så finder vi sammen den helt rigtige løsning, som matcher dine og din virksomheds’ behov.


Kontakt mig i dag og hør hvordan jeg kan hjælpe med bogføringen i e-conomic.


Med Bankafstemning sikrer du dig at der er overensstemmelse mellem dine bankbevægelser og posteringer i e-conomic. 


HJÆLP TIL DIN BOGFØRING I E-CONOMIC


Kontakt mig i dag og lad os sammen tage en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig med bogføringen i e-conomic med udgangspunkt i din virksomhed.

Alle henvendelser besvares inden for 12 timer.


  Kontakt e-conXperten


  e-conXperten er autoriseret partner hos Visma e-conomic og har igennem de seneste år hjulpet mange virksomheder med deres regnskab i e-conomic. Overvejer I at starte op med e-cononic og ønsker at vide mere? Oplever I udfordringer i programmet, som I ikke selv kan løse? Eller står I måske og mangler tid til den daglige bogføring? Uanset hvilke spørgsmål eller udfordringer I har, så er e-conXperten klar til at hjælpe jer. Så kontakt mig i dag, og lad os få en uforpligtende snak.

  Tobias Johnsen

  Cookie & Persondatapolitik | All rights reserved | E-CONXPERTEN | CVR: 39449315

  ×
  Menu
  Kontakt