BOGFØRINGENSHJÆLP – FÅ TID TIL DIN FORRETNING

Hvorfor bruge tiden på bogføringen? Brug i stedet dine ressourcer på det du er god til og som styrker din forretning. Overlad bogføringen til e-conXperten og få styr på dit regnskab i e-conomic.

Uanset om I ønsker en daglig, ugentlig eller månedlig bogføring, så finder vi sammen den helt rigtige løsning til jer. e-conXperten hjælper i dag mange virksomheder med deres bogføring, og som ekspert i e-conomic kan vi spare dig for en masse tid og besvær.

FÅ HJÆLP TIL BOGFØRINGEN


Udfyld kontaktformularen og lad os tage en uforpligtende snak om jeres behov. Alle henvendelser besvares inden for 12 timer. 


  Kontakt e-conXperten


  e-conXperten er autoriseret partner hos Visma e-conomic og har igennem de seneste år hjulpet mange virksomheder med deres regnskab i e-conomic. Overvejer I at starte op med e-cononic og ønsker at vide mere? Oplever I udfordringer i programmet, som I ikke selv kan løse? Eller står I måske og mangler tid til den daglige bogføring? Uanset hvilke spørgsmål eller udfordringer I har, så er e-conXperten klar til at hjælpe jer. Så kontakt mig i dag, og lad os få en uforpligtende snak.

  Tobias Johnsen

  Cookie & Persondatapolitik | All rights reserved | E-CONXPERTEN | CVR: 39449315

  ×
  Menu
  Kontakt