Årsafslutning i e-conomic – Husk deadline 31.05.2021

I e-conomic afslutter man regnskabsåret i forbindelse med årsafslutningen. Før en afslutning kan foretages kræver det dog at alt er afstemt og bogført i systemet.

Hvis du er i tvivl om hvordan du kan foretage diverse afstemninger i e-conomic, eller mangler hjælp med bogføringen, så kontakt mig i dag og lad os sammen se hvordan jeg kan hjælpe jer.

Fristen for årsregnskaber er normalt 5 måneder efter endt regnskabsår. Hvis regnskabsåret slutter 31. december, skal årsregnskabet altså indberettes 31. maj. Læs mere om frister på SKAT’s hjemmeside.

 

 

 

ÅRSAFSLUTNING I E-CONOMIC


Kontakt mig i dag og få styr på årsafslutningen og diverse afstemninger i e-conomic.

Alle henvendelser besvares inden for 12 timer


  Kontakt e-conXperten


  e-conXperten er autoriseret partner hos Visma e-conomic og har igennem de seneste år hjulpet mange virksomheder med deres regnskab i e-conomic. Overvejer I at starte op med e-cononic og ønsker at vide mere? Oplever I udfordringer i programmet, som I ikke selv kan løse? Eller står I måske og mangler tid til den daglige bogføring? Uanset hvilke spørgsmål eller udfordringer I har, så er e-conXperten klar til at hjælpe jer. Så kontakt mig i dag, og lad os få en uforpligtende snak.

  Tobias Johnsen

  Cookie & Persondatapolitik | All rights reserved | E-CONXPERTEN | CVR: 39449315

  ×
  Menu
  Kontakt