IMPORT AF DATA

Slip for flere timers indtastning og benyt i stedet nogle af e-conomics mange import-muligheder.

Du kan opdatere alt fra kunder, leverandører, posteringer og varer samt budgettal, bankposteringer, lagerreguleringer og meget andet. 

Det er vigtigt at du har din regnskabsdata i det korrekte format. I e-conomic kræver det at filerne er i CSV.-formatet. Det er en kommasepareret fil, som lagrer data i en tabel. Oplysningerne er derfor også typisk opdelt i rækker og kolonner i et Excel ark. Eller udtrykt ved at være en tekstfil hvor hver feltværdi er separeret fra en næste ved et komma. 

Hvis du kommer fra et andet regnskabsprogrammet og ønsker at få importeret data til e-conomic, så kontakt mig i dag og lad os se hvordan jeg kan hjælpe dig.


Import og opdatering af data kan hurtigt uploades i e-conomic. Vælg, med udgangspunkt i din fil, hvilke kolonner der skal ind i e-conomic. 

IMPORT AF DATA I E-CONOMIC


Slip for en masse bøvl og indtastninger. Kontakt mig i dag og få importeret din data korrekt ind i e-conomic.

Alle henvendelser besvares inden for 12 timer


  Kontakt e-conXperten


  e-conXperten er autoriseret partner hos Visma e-conomic og har igennem de seneste år hjulpet mange virksomheder med deres regnskab i e-conomic. Overvejer I at starte op med e-cononic og ønsker at vide mere? Oplever I udfordringer i programmet, som I ikke selv kan løse? Eller står I måske og mangler tid til den daglige bogføring? Uanset hvilke spørgsmål eller udfordringer I har, så er e-conXperten klar til at hjælpe jer. Så kontakt mig i dag, og lad os få en uforpligtende snak.

  Tobias Johnsen

  Cookie & Persondatapolitik | All rights reserved | E-CONXPERTEN | CVR: 39449315

  ×
  Menu
  Kontakt