OPSÆTNINGEN I E-CONOMIC – KOM GODT I GANG

Der er mange muligheder når det kommer til opsætningen af kontoplan, kunder, leverandører, varegrupper, kassekladder, fakturalayout, projekt- & lagerstyring osv. 

Som tidligere ansat i e-conomic og med mange års daglig erfaring har jeg en stor ekspertise på området og kan hjælpe med at I får et langt bedre overblik over de mest optimale løsninger i e-conomic.

Kontakt mig i dag og hør hvordan jeg kan hjælpe med jer med opsætning af e-conomic.


Kom godt i gang – med den korrekte opsætningen får du mest ud af e-conomic.

#Kundeopsætning. I e-conomic kan du vælge en standardopsætning. Det reducerer tastefejl og gør det nemmere at oprette nye kunder.

FÅ HJÆLP TIL OPSÆTNINGEN ALLEREDE I DAG


Udfyld kontaktformularen og lad os sammen tage en uforpligtende snak om hvordan I kan få en opsætning i e-conomic der passer til jeres behov. 

Alle henvendelser besvares inden for 12 timer. 


  Kontakt e-conXperten


  e-conXperten er autoriseret partner hos Visma e-conomic og har igennem de seneste år hjulpet mange virksomheder med deres regnskab i e-conomic. Overvejer I at starte op med e-cononic og ønsker at vide mere? Oplever I udfordringer i programmet, som I ikke selv kan løse? Eller står I måske og mangler tid til den daglige bogføring? Uanset hvilke spørgsmål eller udfordringer I har, så er e-conXperten klar til at hjælpe jer. Så kontakt mig i dag, og lad os få en uforpligtende snak.

  Tobias Johnsen

  Cookie & Persondatapolitik | All rights reserved | E-CONXPERTEN | CVR: 39449315

  ×
  Menu
  Kontakt