OPSÆTNING AF DIN E-CONOMIC AFTALE


Er du i tvivl om du har den korrekte setup til din e-conomic aftale?

Der kan være mange forskellige behov når det kommer til opsætning af kontoplan, kunder, leverandører, varegrupper, kassekladder, projektstyring, lager, layouts osv. 

Det  kan tilmed være virkelig svært at overskue de mange forskellige muligheder som e-conomic tilbyder. Med mange års erfaring i programmet, kan jeg rådgive jer til at I får de mest optimale løsninger for netop jeres virksomhed.

FÅ HJÆLP ALLEREDE I DAG


Udfyld kontaktformularen og lad os tage en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe med at få opsat jeres regnskab i e-conomic. 

Alle henvendelser besvares inden for 12 timer. 


  Kontakt e-conXperten


  e-conXperten er autoriseret partner hos Visma e-conomic og har igennem de seneste år hjulpet mange virksomheder med deres regnskab i e-conomic. Overvejer I at starte op med e-cononic og ønsker at vide mere? Oplever I udfordringer i programmet, som I ikke selv kan løse? Eller står I måske og mangler tid til den daglige bogføring? Uanset hvilke spørgsmål eller udfordringer I har, så er e-conXperten klar til at hjælpe jer. Så kontakt mig i dag, og lad os få en uforpligtende snak.

  Tobias Johnsen

  Cookie & Persondatapolitik | All rights reserved | E-CONXPERTEN | CVR: 39449315

  ×
  Menu
  Kontakt