OPSÆTNINGEN I E-CONOMIC – KOM GODT I GANG

Med den korrekte opsætningen får du mest ud af e-conomic.

Der er mange muligheder når det kommer til opsætningen af; kontoplan, kunder, leverandører, varegrupper, kassekladder, fakturalayout, projekt- & lagerstyring osv. 

Som tidligere ansat i e-conomic og med mange års daglig erfaring har jeg en stor ekspertise på området og kan hjælpe med at I får et langt bedre overblik over de mest optimale løsninger i e-conomic.


Kontakt mig i dag og hør hvordan jeg kan hjælpe med jer med opsætning af e-conomic.

KUNDEOPSÆTNING

Opsætning for nyoprettede kunder

Du kan ved kundeopsætning hjælpe med at reducere tastefejl og det gør det nemmere at oprette ensartet information for nye kunder. Få hjælp til kundeopsætning, design og layout af ex. fakturaer, oprettelse af e-mailskabeloner og meget mere.

OPSÆTNING AF VAREGRUPPER

MEd eller uden moms? hvilke konti?

Varegrupperne er styrende for konteringen af omsætningen ved salgsfakturaer. Derfor er opbygningen og opsætningen af varegrupperne i e-conomic afgørende for om der eksempelvis kommer moms på fakturaen, hvilken konto salget ender på, og hvor det kan aflæses i momsopgørelsen.

OPSÆTNING AF DIN KONTOPLAN

Standardopsætning? Eller egen kontoplan?

I e-conomic kan du vælge en standardopsætning med en tilhørende kontoplan. Hvis du ønsker en anden kontoplan, eller vil foretage rettelser i en eksisterende kontoplan, så kan du med e-conXpertens hjælp få importeret kontoplanen ind i e-conomic. 

INDLÆSNING AF DATA

Importér kunder, leverandører, varer, kontaktpersoner og meget andet

Få hjælp til import af diverse data. Det er også muligt at opdatere eksisterende data i importen. Med hjælp fra e-conXperten slipper du derfor for en masse manuel indtastning og bøvl med excel ark som skal tilpasses til importen. 

FÅ HJÆLP TIL OPSÆTNINGEN ALLEREDE I DAG


Udfyld kontaktformularen og lad os sammen tage en uforpligtende snak om hvordan I kan få en opsætning i e-conomic der passer til jeres behov. 

Alle henvendelser besvares inden for 12 timer. 


  Kontakt e-conXperten


  e-conXperten er autoriseret partner hos Visma e-conomic og har igennem de seneste år hjulpet mange virksomheder med deres regnskab i e-conomic. Overvejer I at starte op med e-cononic og ønsker at vide mere? Oplever I udfordringer i programmet, som I ikke selv kan løse? Eller står I måske og mangler tid til den daglige bogføring? Uanset hvilke spørgsmål eller udfordringer I har, så er e-conXperten klar til at hjælpe jer. Så kontakt mig i dag, og lad os få en uforpligtende snak.

  Tobias Johnsen

  Cookie & Persondatapolitik | All rights reserved | E-CONXPERTEN | CVR: 39449315

  ×
  Menu
  Kontakt