UNDERVISNING I E-CONOMIC

Mit navn er Tobias og som tidligere ansat i e-conomic og efterfølgende flere år som selvstændig har jeg en stor ekspertise og erfaring i e-conomic. Jeg ønsker at tilbyde en personlig undervisning i e-conomic med udgangspunkt i din virksomhed og tager højde for dine tekniske og  bogføringsmæssige kundskaber. Så uanset om du er ny i programmet eller en mere erfaren bruger, så er jeg sikker på jeg kan hjælpe dig. 

Det eneste det kræver af dig er at du benytter e-conomic som dit regnskabsprogram.

Du får en grundig gennemgang af e-conomic og med fokus din virksomhed ser vi på hvilke funktioner der matcher dine behov. Uanset hvilken undervisningsform og hvilke dele af programmet du ønsker at blive klogere på, så finder vi en løsning der passer til dig.


Kontakt mig i dag og hør nærmere om de forskellige undervisningsmuligheder i e-conomic og hvordan du kommer i gang.

 • Book online undervisning

  Zoom, Teamviewer, Google Meet, mulighederne er mange også når det kommer til fjernundervisning i e-conomic. Lad os tage et onlinemøde og få hjælp til de udfordringer og spørgsmål du måtte have til e-conomic.

Manglende betaling fra dine kunder?

Send rykkere fra e-conomic

Brug rykkerproceduren i e-conomic og send dine kunde en betalingspåmindelse. Man kan sende rykker 1, 2 og 3 samt kontoudtog. Få en aftale om en fast procedure for rykkerafsendelse og lad mig hjælpe med at indhente tilgodehavender fra dine kunder.

Projektstyring – medarbejdere

Tidsregistrering af medarbejdere

Med projektmodulet i e-conomic kan du foretage tidsregistreringer på medarbejdere. Man vælger et projekt og den aktivitet der knytter sig til arbejdet. Tidsregistrering er blot én af mange funktioner man får med projektmodulet. Få en  grundig gennemgang af projektmodulets mange muligheder. 

Lagerstyring

Send følgesedler med lagerstyring i e-conomic

Med lagerstyring får du blandt andet mulighed for at sende følgesedler foretage bestillinger til dine leverandører og holde styr på dine varebeholdninger.

 

Hvordan afstemmes banken?

Bogføring – Bankafstemning i e-conomic

Hvis du selv ønsker at bogføre i e-conomic er bankafstemningen det helt rigtige værktøj. Indlæs dine banktransaktioner, registrer udgifter og indtægter og sikre dig at banken stemmer. Med min hjælp til bogføring og bankafstemning får du indsigt i bankafstemningen og de forskellige posteringsmuligheder. 

FÅ PERSONLIG UNDERVISNING I E-CONOMIC


Kontakt mig i dag og lad os tage en snak om hvordan jeg kan lære dig at bruge programmet, på en måde som matcher dine ønsker og som passer til netop din forretning.

Alle henvendelser besvares inden for 12 timer.


  Kontakt e-conXperten


  e-conXperten er autoriseret partner hos Visma e-conomic og har igennem de seneste år hjulpet mange virksomheder med deres regnskab i e-conomic. Overvejer I at starte op med e-cononic og ønsker at vide mere? Oplever I udfordringer i programmet, som I ikke selv kan løse? Eller står I måske og mangler tid til den daglige bogføring? Uanset hvilke spørgsmål eller udfordringer I har, så er e-conXperten klar til at hjælpe jer. Så kontakt mig i dag, og lad os få en uforpligtende snak.

  Tobias Johnsen

  Cookie & Persondatapolitik | All rights reserved | E-CONXPERTEN | CVR: 39449315

  ×
  Menu
  Kontakt