UNDERVISNING I E-CONOMIC

Regnskabsprogrammet e-conomic er nemt og intuitivt at arbejde i. Men selvom det er brugervenligt og funktionerne er mange, så kan det godt tage tid at mestre.  

Jeg tilbyder en grundig gennemgang af e-conomic med fokus på dine og din virksomheds behov. Der er naturligvis også mulighed for at undervisningen kan ske ved online-møder. Så uanset hvad du ønsker at blive klogere på i e-conomic og hvilken undervisningsform du måtte foretrække, så finder vi en løsning der er skræddersyet til dig.

Kontakt mig i dag og hør nærmere om de forskellige undervisningsmuligheder i e-conomic.


FÅ PERSONLIG UNDERVISNING I E-CONOMIC


Kontakt mig i dag og lad os tage en snak om hvordan jeg kan lære dig at bruge programmet, på en måde som matcher dine ønsker og som passer til netop din forretning.

Alle henvendelser besvares inden for 12 timer.


  Kontakt e-conXperten


  e-conXperten er autoriseret partner hos Visma e-conomic og har igennem de seneste år hjulpet mange virksomheder med deres regnskab i e-conomic. Overvejer I at starte op med e-cononic og ønsker at vide mere? Oplever I udfordringer i programmet, som I ikke selv kan løse? Eller står I måske og mangler tid til den daglige bogføring? Uanset hvilke spørgsmål eller udfordringer I har, så er e-conXperten klar til at hjælpe jer. Så kontakt mig i dag, og lad os få en uforpligtende snak.

  Tobias Johnsen

  Cookie & Persondatapolitik | All rights reserved | E-CONXPERTEN | CVR: 39449315

  ×
  Menu
  Kontakt